Mariacos huulihoito
 

Lips Lifting hoito


Onko ongelmasi rohtuneet kuivat huulet tai ikääntyminen? Haluatko täydelliset hyvän näköiset huulet? Nyt meiltä luonnollinen huulten täyttö- ja muotoilumenetelmä. Mariacos Lip Lifting studion® konsepti on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti!


Kauneusalan ammattilainen puhdistaa huulesi ja sivelee huulillesi hyaluron-nestettä, joka imeytetään Blue light-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Hoito kestää kerrallaan ainoastaan 5-7 minuuttia.


Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluron-neste ja kollageenit ovat ihon avainkom-ponentteja. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pysty-juonteiden syntymistä vastaan. Hyaluron-neste samalla  hoitaa huul-tesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua.


Kun haluat myös lisää kokoa huuliisi, ensimmäisellä hoitokerralla voit hankkia mukaasi huulia hoitavan ja verenkiertoa vilkastuttavan kotihoitotuotteen, jota voit käyttää päivittäin. Paras ja kestävin lop-putulos saavutetaan laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä. Hoito voidaan tehdä  2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan.


Tuotteet ovat terveysvaikutteisia, lisäaineettomia ja allergiavapaita. Tuotteet eivät ole vahingollisia pieninä erinä nieltyinä. Ei suositella valo-allergiasta kärsiville asiakkaille.

 

HInta 30€/ laitehoitokerta

Lisäksi mukaan ostettava pitkäkestoinen kotihoitotuote 30€

Huulihoidon välittömät vaikutukset:

Kauniimpi väri huulillesi

Tehokas kosteutushoito

Silottaa ja pehmentää huulten ympärysjuonteitasi kivuttomasti

Täyttää hyaluron-neste vajettasi imeytys menetelmän avulla

Luonnollisen nuorekas täyteläisen muotoinen lopputulos huulillesi!